Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomlaVision.Com

Gościniec Krajeński Gościniec Krajeński

Gościniec Krajeński Gościniec Krajeński

Gościniec Krajeński Gościniec Krajeński

Gościniec Krajeński Gościniec Krajeński

Gościniec Krajeński Gościniec Krajeński

Menu restauracji


Przystawki

Dania Restauracji- Przystawki

Poprawiony: Czwartek, 22 Sierpień 2013 08:46
 

Zupy

Poprawiony: Wtorek, 03 Wrzesień 2013 12:54
 

Sałatki

Poprawiony: Wtorek, 03 Wrzesień 2013 10:10
 

Makarony

Poprawiony: Wtorek, 03 Wrzesień 2013 10:10
 

Naleśniki

Poprawiony: Wtorek, 03 Wrzesień 2013 10:27
 

Pierogi

Poprawiony: Wtorek, 03 Wrzesień 2013 11:01
 

Dania z drobiu

Poprawiony: Wtorek, 03 Wrzesień 2013 11:06
 

Dania z wieprzowiny

Poprawiony: Wtorek, 03 Wrzesień 2013 11:23
 

Dania z wołowiny

Poprawiony: Wtorek, 03 Wrzesień 2013 11:55
 

Dania rybne

Poprawiony: Wtorek, 03 Wrzesień 2013 11:59
 

Desery

Poprawiony: Wtorek, 03 Wrzesień 2013 12:14
 

Dodatki

Poprawiony: Wtorek, 03 Wrzesień 2013 12:19
 

Koktajle

Poprawiony: Wtorek, 03 Wrzesień 2013 12:24
 

Kawy i Herbaty

Poprawiony: Wtorek, 03 Wrzesień 2013 12:28
 

Napoje zimne

Poprawiony: Wtorek, 03 Wrzesień 2013 12:35
 

Drinki

Poprawiony: Wtorek, 03 Wrzesień 2013 12:48
 

Menu pizzeria


Pizza

Poprawiony: Piątek, 02 Sierpień 2013 23:16
 

Menu imprezy okolicznościowe


Propozycje Menu na imprezy okolicznościowe

Podane propozycje i ceny pozwolą wybrać najdogodniejszą ofertę. Jednocześnie mają Państwo możliwość stworzenia własnego menu.

Poprawiony: Środa, 19 Wrzesień 2012 16:25
 

STYPA 22,00 zł / os.

Zupa:
Rosół z makaronem
Danie główne:
panierowany kotlet schabowy, ziemniaki z masłem i koperkiem, bukiet surówek
Kawa, herbata, napój

Poprawiony: Środa, 19 Wrzesień 2012 16:26
 

STYPA 26,00 zł / os.

Zupa:
Rosół z makaronem
Danie główne:
panierowany kotlet schabowy, ziemniaki z masłem i koperkiem, bukiet surówek
Kawa, herbata, napój
Deser:
dowolne wypieki (2 kawałki / os.)

Poprawiony: Środa, 19 Wrzesień 2012 16:26
 

MENU I 40 zł / os.

(1 kawałek mięsa / os.)
Zupa:
Zupa gulaszowa
Danie główne:
Schab zawijany, ziemniaki z koperkiem, warzywa gotowane z bułką tartą
Kawa, herbata, napój

Deser:
Panna Cotta z sosem malinowym

Poprawiony: Środa, 19 Wrzesień 2012 16:27
 

MENU II 40 zł / os.

(1 kawałek mięsa / os.)
Zupa:
Rosół z makaronem
Danie główne:
Filet drobiowy z ananasem i żurawiną, ziemniaki z koperkiem, bukiet surówek
Kawa, herbata, napój

Deser:
Owoce w galaretce z bitą śmietaną

Poprawiony: Środa, 19 Wrzesień 2012 16:27
 

MENU III 45 zł / os.

(1 kawałek mięsa / os.)
Zupa:
Krem brokułowy z grzankami
Danie główne:
Schab z pieczarkami na masełku, ziemniaki z koperkiem, bukiet surówek
Kawa, herbata, napój

Deser:
Szarlotka z bitą śmietaną na ciepło

Poprawiony: Środa, 19 Wrzesień 2012 16:27
 

MENU IV 46 zł / os.

(1 kawałek mięsa / os.)
Zupa:
Żurek z jajkiem
Danie główne:
Pieczeń w sosie własnym, ziemniaki z koperkiem, bukiet surówek
Kawa, herbata, napój

Deser:
Deser lodowy ze śmietaną i owocami

Poprawiony: Środa, 19 Wrzesień 2012 16:27
 

MENU V 46 zł / os.

(1 kawałek mięsa / os.)
Zupa:
Krem brokułowy
Danie główne:
Schab po cygańsku, ziemniaki z masłem i koperkiem, bukiet surówek
Kawa, herbata, napój
Deser:
Szarlotka z bitą śmietaną / deser lodowy

Poprawiony: Środa, 19 Wrzesień 2012 16:28
 

MENU VI 47 zł / os.

(1 kawałek mięsa / os.)
Zupa:
Pomidorowa z ryżem i śmietanką
Danie główne:
Zraz wołowy,  ziemniaki z koperkiem, sos, buraczki / surówka
Kawa, herbata, napój

Deser:
Galaretka kolorowa, banan, winogrono, pomarańcz, śmietana

Poprawiony: Środa, 19 Wrzesień 2012 16:28
 

MENU VII 53 zł / os.

(1,5 kawałka mięsa / os.)
Zupa:
Zupa meksykańska
Danie główne:
Udko z kurczaka pieczone, dorsz w cieście, ziemniaki, bukiet surówek
Kawa, herbata, napój

Deser:
Wypieki domowe (2 kawałki / os.)

Poprawiony: Środa, 19 Wrzesień 2012 16:28
 

MENU VIII 54 zł / os.

(1,5 kawałki mięsa / os.)
Zupa:
Zupa gulaszowa
Danie główne:
Filet nadziewany szpinakiem i fetą, schabowy panierowany, kotlet mielony, ziemniaki z koperkiem, sos, bukiet surówek
Zimna płyta:
sałatka z brokuł ze słonecznikiem
pstrąg glazurowany
plastry szynki nadziewane pastą jajeczną
schab z morelą w galarecie
jajko faszerowane
napój

Poprawiony: Środa, 19 Wrzesień 2012 16:28
 

MENU IX 55zł / os.

(1,5 kawałka mięsa / os.)
Zupa:
Rosół z makaronem
Danie główne:
Potrawka z ryżem
Filet drobiowy z ananasem i żurawiną, schab zawijany z pieczarką, serem i papryką,
ziemniaki z masłem i koperkiem, bukiet surówek
Kawa, herbata, napój
Deser:
truskawki z bitą śmietaną

Poprawiony: Środa, 19 Wrzesień 2012 16:28
 

MENU X 55zł / os.

(1,5 kawałka mięsa / os.)
Danie główne:
Udko faszerowane pieczarką i mielonym, karkówka ze śliwką

 Zimna płyta:
pomidory po ukraińsku
klopsiki rybne w zalewie octowej
sałatka grecka z ciemnymi oliwkami
sałatka gyros
kawa, herbata, napój
Zupa:
zupa meksykańska

Poprawiony: Środa, 19 Wrzesień 2012 16:29
 

MENU XI 60 zł / os

(1,5 kawałka mięsa / os.)
Zupa:
Krem brokułowy z grzankami
Danie główne:
Udko faszerowane pieczarkami, dorsz w cieście, filet drobiowy z żurawiną i ananasem, filet z kurczaka w sosie kurkowym
Zimna płyta:
żołądki w galarecie
pstrąg w occie
śledź po japońsku
koreczki: ser, kabanos, ogórek, pieczarka
sałatka z selera konserwowego
Kawa, herbata, napój

Deser:
Koktajl bananowy

Poprawiony: Środa, 19 Wrzesień 2012 16:29
 

MENU XII 60 zł / os.

(1,5 kawałka mięsa / os.)
Zupa:
Rosół z makaronem
Danie główne:
Schab po kowalsku, kotlet mielony nadziewany serem,
ziemniaki z masłem i koperkiem, bukiet surówek
Zimna płyta:
sałatka kalafiorowa
drób w galarecie
pomidory z mozarellą i sosem czosnkowym
pieczeń drobiowa
klopsiki rybne w zalewie octowej
Kawa, herbata, napój
Deser:
Galaretka owocowa z bitą śmietaną

Poprawiony: Środa, 19 Wrzesień 2012 16:29
 

MENU XIII 70 zł / os.

(2 kawałki mięsa / os.)
Zupa:
Zupa meksykańska
Danie główne:
Filet drobiowy nadziewany szpinakiem i serem, schab zawijany, mielony z pieczarką
ziemniaki z masłem i koperkiem, zestaw surówek
Zimna płyta:
sałatka grecka
plastry szynki nadziewane pastą jajeczną
pomidory z mozarellą i sosem czosnkowym
jajka faszerowane
galaretka drobiowa
Kawa, herbata, napój
Deser:
Dowolne wypieki (2 kawałki / os.)

Poprawiony: Środa, 19 Wrzesień 2012 16:29
 

MENU XIV 80 zł / os.

(2,5 kawałka mięsa / os.)
Zupa:
Krem brokułowy
Danie główne:
Filet drobiowy nadziewany serem feta, schab ze śliwką, udko faszerowane
ziemniaki z koperkiem, sos, zestaw surówek
Zimna płyta:
sałatka nicejska
drób w galarecie
plastry szynki nadziewane pastą jajeczną
jajka faszerowane
pomidory z mozarellą i sosem czosnkowym
pstrąg w galarecie
Kawa, herbata, napój
Deser:
Dowolne wypieki (2 kawałki / os.)

Poprawiony: Środa, 19 Wrzesień 2012 16:30
 

MENU XV 80 zł / os.

(2,5 kawałka mięsa / os.)
Zupa:
Żurek z jajkiem
Danie główne:
Kotlet de volaille , kotlet mielony, golonka, udko faszerowane
ziemniaki z koperkiem, sos, zestaw surówek, groszek z marchewką
Zimna płyta:
sałatka kalafiorowa
sałatka tradycyjna
szparagi zawijane szynką w galarecie
drób w galarecie
ryba po grecku
jajka faszerowane
pomidory po ukraińsku
kebabiki wieprzowe z sosem tzatziki
Kawa, herbata, napój

Poprawiony: Środa, 19 Wrzesień 2012 16:30
 

MENU XVI 90 zł / os.

(3 kawałki mięsa / os.)
Zupa:
Zupa meksykańska
Danie główne:
Kotlet de volaille , kotlet mielony, golonka, udko faszerowane, zraz wołowy
ziemniaki z koperkiem, sos, zestaw surówek, groszek z marchewką, mizeria
Zimna płyta:
sałatka kalafiorowa
sałatka śledziowa
sałatka grecka z oliwkami
sałatka z selera konserwowego
drób w galarecie
ryba po grecku
jajka faszerowane
pomidory z mozarellą i sosem czosnkowym
śledzik w sosie cygańskim
Kawa, herbata, napój

Poprawiony: Środa, 19 Wrzesień 2012 16:30
 

MENU XVII 90 zł / os.

(3 kawałki mięsa / os.)
Zupa:
Rosół z makaronem + bułka paryska z masłem
Danie główne:
Filet drobiowy nadziewany szpinakiem, kotlet mielony, zraz wołowy, karkówka ze śliwką
ziemniaki z koperkiem, sos, zestaw surówek, groszek z marchewką, mizeria
Zimna płyta:
sałatka grecka z oliwkami
sałatka z wędzonego kurczaka
drób w galarecie
ryba po grecku
jajka faszerowane
pomidory po ukraińsku
żołądki w galarecie
Kawa, herbata, napój
Danie ciepłe II:
Gołąbki, kurczaki nadziewane podrobami

Poprawiony: Środa, 19 Wrzesień 2012 16:30
 

MENU XVIII 100 zł / os.

(3,5 kawałka mięsa / os.)
Zupa:
Rosół z makaronem + bułka paryska z masłem
Danie główne:
Filet drobiowy nadziewany szpinakiem, kotlet mielony, zraz wołowy, golonka, schab w śmietanie,
ziemniaki z koperkiem, sos, zestaw surówek, groszek z marchewką, mizeria
Zimna płyta:
sałatka grecka z oliwkami
sałatka z tuńczyka
skrzydełka drobiowe zawijane boczkiem i śliwką
sałatka ryżyk
drób w galarecie
ryba po grecku
jajka faszerowane
pomidory z mozarellą i sosem czosnkowym
Kawa, herbata, napój
Deser:
dowolne wypieki (2 kawałki / os.)
Danie ciepłe II:
Barszcz czerwony z krokietami

Poprawiony: Środa, 19 Wrzesień 2012 16:31
 

MENU I KOMUNIJNE 120 zł / os.

(3,5 kawałka mięsa / os.)
Zupa:
Rosół z makaronem + bułka paryska z masłem
Danie główne:
Potrawka z ryżem
Kotlet de volaille, kotlet mielony z pieczarką, udko faszerowane, panierowany kotlet schabowy,
ziemniaki z koperkiem, sos, zestaw surówek, groszek z marchewką, warzywa gotowane
Zimna płyta:
sałatka grecka z oliwkami
sałatka kalafiorowa
sałatka gyros
pstrąg w galarecie
drób w galarecie
ryba w galarecie
jajka faszerowane
plastry szynki nadziewane pastą jajeczną
pomidory z mozarellą i sosem czosnkowym
Kawa, herbata, napój
Danie ciepłe II:
Flaki, szaszłyki

Poprawiony: Środa, 19 Wrzesień 2012 16:31
 

MENU I WESELNE 120 zł / os.

(3,5 kawałka mięsa / os.)
przywitanie gości chlebem i solą
Zupa:
Rosół z makaronem, bagietka z masełkiem kolorowym
Danie główne:
Potrawka z ryżem (1/2 porcji /os.)
Migdałowiec, filet drobiowy zawijany  szynką szwarcwaldzką z sosem szparagowym, pierś faszerowana szpinakiem i fetą, zraz z indyka nadziewany pieczarką, udko faszerowane pieczarką, klopsiki wieprzowe, ziemniaki, sos, zestaw surówek, buraczki
Zimna płyta:
szparagi zawijane w szynce
ryba po japońsku
pomidory po ukraińsku
galaretka wieprzowa
sałatka z makaronem i kurczakiem z przyprawą Curry
sałatka z selera konserwowego

Kawa, herbata, napój

Deser:
Owoce w pięknych koszyczkach z arbuza
Danie ciepłe II:
Zupa gulaszowa, dorsz w cieście ( ½ porcji / os.), szaszłyk drobiowy ( ½ porcji / os.), barszcz czerwony z krokietem

Poprawiony: Środa, 19 Wrzesień 2012 16:31
 

MENU II WESELNE 120 zł / os.

(4 kawałki mięsa / os.)
przywitanie gości chlebem i solą
Zupa:
Rosół z makaronem
Danie główne:
Potrawka z ryżem (1/2 porcji /os.)
Kotlet de volaille, kotlet mielony z pieczarką, udko faszerowane, panierowany kotlet schabowy,
ziemniaki z koperkiem / pyzy śląskie, sos, zestaw surówek, groszek z marchewką, warzywa gotowane
Zimna płyta:
sałatka grecka z oliwkami
sałatka kalafiorowa
kebabiki z sosem tzatziki
pieczeń drobiowa
sałatka z krewetek
drób w galarecie
pieczeń jaskółcze gniazdo
jajka faszerowane
pomidory z mozarellą i sosem czosnkowym
Kawa, herbata, napój
Danie ciepłe II:
Zupa meksykańska, barszcz czerwony

Poprawiony: Środa, 19 Wrzesień 2012 16:32
 

MENU III WESELNE 130 zł / os.

(4 kawałki mięsa / os.)
przywitanie gości chlebem i solą
Zupa:
Rosół z makaronem / krem pelati z grzankami
Danie główne:
Potrawka z ryżem
Kotlet de volaille, kotlet mielony z pieczarką, udko faszerowane, zraz schabowy, pieczeń,
ziemniaki z koperkiem / ziemniaki pieczone, sos, zestaw surówek, groszek z marchewką, warzywa gotowane z bułką tartą i masełkiem
Zimna płyta:
sałatka grecka z oliwkami
sałatka kalafiorowa
sałatka gyros
łosoś wędzony zawijany
drób w galarecie
ryba w galarecie
jajka faszerowane
pomidory po ukraińsku
pstrąg pieczony z nadzieniem
Kawa, herbata, napój
Deser:
Lody waniliowe z bitą śmietaną
Danie ciepłe II:
Boeuf Strogonow, barszcz czerwony z pasztecikami

Poprawiony: Środa, 19 Wrzesień 2012 16:32
 

MENU IV WESELNE 130 zł / os.

(4 kawałki mięsa / os.)
przywitanie gości chlebem i solą
Zupa:
Rosół z makaronem
Danie główne:
Filet drobiowy, pieczarka faszerowana mięsem, pierś z kurczaka w sosie kurkowym, kotlet schabowy z kością, de volaille z pietruszką i masełkiem, pieczeń wieprzowa, ziemniaki z koperkiem,
kluski śląskie (2 szt / os.), sos, zestaw surówek, warzywa gotowane z bułką tartą i masełkiem
Zimna płyta:
ozory w galarecie,
ryba w occie,
karkówka ze śliwką,
schab w galarecie,
sałatka z krabów,
sałatka gyros,
ryba po japońsku,
 pstrąg glazurowany
Kawa, herbata, napój

Danie ciepłe II:
2300  Żurek z jajkiem podawany w chlebie, goloneczka w piwie (½ porcji / os.),
drobiowe miotły z sosem ostrym (½ porcji / os.)
130  Barszcz czerwony, krokiet, sałatka jarzynowa(½ porcji / os.)

Poprawiony: Środa, 19 Wrzesień 2012 16:32
 

MENU V WESELNE 130 zł / os.

(4 kawałki mięsa / os.)
przywitanie gości chlebem i solą
Zupa:
Rosół z makaronem, bagietka z masełkiem kolorowym
Danie główne:
Potrawka z ryżem (½ porcji /os.)
Udko pieczone z kurczaka, schab zawijany z papryką serem i pieczarką, pieczeń wieprzowa we własnym sosie, kotlet mielony, schab panierowany z pieczarkami smażony na maśle z cebulką, ziemniaki, sos pieczeniowo-zrazowy, zestaw surówek (surówka z selera, surówka z czerwonej kapusty z jabłkami, surówka z marchewki i ananasem), groszek z marchewką
Zimna płyta:
Galaretka z drobiu,
pstrąg w occie,
jajko faszerowane,
ryba po japońsku,
sałatka z brokuł,
schab ze śliwką,
sałatka grecka
Kawa, herbata, napój

Deser:
Owoce w galarecie podawane z bitą śmietaną
Danie ciepłe II:
Barszcz czerwony z pasztecikami, Boeuf Strogonow z kluseczkami (½ porcji / os.),
goloneczka w kapuście (½ porcji / os.)

Poprawiony: Środa, 19 Wrzesień 2012 16:32
 

MENU VI WESELNE 145 zł / os.

(4 kawałki mięsa / os.)
przywitanie gości chlebem i solą
Zupa:
Rosół z makaronem / krem brokułowy z grzankami
Danie główne:
Potrawka z ryżem (1/2 porcji /os.)
Kotlet de volaille, kotlet mielony, udko faszerowane, kotlet schabowy z pieczarką podsmażaną, zraz wołowy, roladki wieprzowe w sosie grzybowym, ziemniaki z koperkiem, sos, zestaw surówek, groszek z marchewką ( ½ porcji / os.), kalafior z bułką tartą i masełkiem ( ½ porcji / os.)
Zimna płyta:
Sałatka grecka,
 sałatka z brokuł z sosem czosnkowym,
galaretka z drobiu,
 pstrąg w galarecie,
jajka faszerowane,
ryba w occie,
 pomidory z mozarellą i sosem czosnkowym,
 plastry szynki nadziewane pastą jajeczną,
 karkówka nadziewana mięsem,
 galantyna,
śledź w oleju,
ryba z brzoskwinią
Kawa, herbata, napój

Deser:
Brzoskwinie w galarecie z bitą śmietaną dla każdego, świeże truskawki ze śmietaną / deser lodowy
Danie ciepłe II:
Zupa meksykańska z pieczywem, zrazy wieprzowe z pieczarkami ( ½ porcji / os.), ryba smażona (1/2 porcji na os.), barszcz czysty z pasztecikiem

Poprawiony: Środa, 19 Wrzesień 2012 16:32
 

MENU VII WESELNE 145 zł / os.

(5 kawałków mięsa / os.)
przywitanie gości chlebem i solą
Zupa:
Rosół z makaronem / krem brokułowy z grzankami
Danie główne:
Potrawka z ryżem
Kotlet de volaille, kotlet mielony z pieczarką, udko faszerowane, panierowany kotlet schabowy, roladki wieprzowe w sosie grzybowym, zraz wołowy,
ziemniaki z koperkiem, sos, zestaw surówek, groszek z marchewką, kalafior z bułką tartą
Zimna płyta:
sałatka grecka z ciemnymi oliwkami
sałatka kalafiorowa
karkówka nadziewana mięsem
śledź w oleju
ryba z brzoskwinią
pstrąg w occie
ryba w galarecie
jajka faszerowane
pomidory z mozarellą i sosem czosnkowym
plastry szynki nadziewane pastą jajeczną
Kawa, herbata, napój

Deser:
truskawki z bitą śmietaną
Danie ciepłe II:
zupa meksykańska, zrazy wieprzowe z pieczarkami (1/2), ryba smażona (1/2)
lub golonka w piwie dla każdego

Poprawiony: Środa, 19 Wrzesień 2012 16:33
 

MENU VIII WESELNE 150 zł / os.

(3,5 kawałka mięsa / os.)
przywitanie gości chlebem i solą
Zupa:
Rosół z makaronem, bagietka z masełkiem
Danie główne:
Potrawka z ryżem (1/2 porcji /os.)
De volaille z masełkiem i pietruszką, filet faszerowany fetą i szpinakiem, pikantne podudzia, kotlet schabowy z kością, zraz wołowy z sosem, mielony faszerowany pieczarkami, pierś z pieca z sosem kurkowym, ziemniaki z wody z koperkiem, groszek z marchewką ( ½ porcji / os.), surówka z marchewką i ananasem, surówka z pory, surówka z czerwonej kapusty z jabłkiem, warzywa gotowane z bułką tartą
Zimna płyta:
Sałatka grecka,
 sałatka jarzynowa,
sałatka z brokułów ze słonecznikiem,
 schab wieprzowy ze śliwką,
 galantyna drobiowa glazurowana,
tymbaliki drobiowe,
 kebabiki wieprzowe z sosem tzatziki,
 karkówka nadziewana mięsem,
ryba po japońsku,
 morszczuk w sosie śmietanowo-grzybowym podawany na gorąco
Kawa, herbata, napój

Deser:
Dowolne wypieki (2,5 kawałka / os.)
Danie ciepłe II:
Barszcz czerwony czysty, rumiane paszteciki, Boeuf Strogonow z kluseczkami, goloneczka pieczona

Poprawiony: Środa, 19 Wrzesień 2012 16:33
 

MENU I POPRAWINY 30 zł / os.

(1 kawałek mięsa / os.)
Zupa:
Żurek z jajkiem serwowany w chlebie / Zupa gulaszowa serwowana w chlebie
Danie główne:
Kaszanka z cebulką z grilla, karkówa z grilla
+ mięso pozostałe z wesela, ziemniaki, surówki
Zimna płyta:
smalec wiejski z pieczywem i ogórkiem kiszonym
półmisek wędlin i serów
+ przekąski pozostałe z wesela
Kawa, herbata, napój

Poprawiony: Środa, 19 Wrzesień 2012 16:33
 

MENU II POPRAWINY ZE ŚNIADANIEM 35 zł / os.

(1 kawałek mięsa / os.)
Śniadanie:
jajecznica domowa, pieczywo z masłem
Zupa:
Zupa serowa z trzech serów z grzankami / Zupa meksykańska
Danie główne:
Szaszłyk z grilla, gulasz węgierski
+ mięso pozostałe z wesela, ziemniaki, surówki
Zimna płyta:
Ryba wędzona, kebabiki z sosem tzatziki
+ przekąski pozostałe z wesela
Kawa, herbata, napój

Poprawiony: Środa, 19 Wrzesień 2012 16:33
 

You are here: Strona główna Menu

Otwarte

Restauracja:
codziennie od godziny 12:00 - 22:00

Pizzeria:
poniedziałek- czwartek 12:00 - 22:00
piątek- sobota 12:00 - 23:00
niedziela 13:00 - 22:00

Odwiedziny

mod_vvisit_counterDzisiaj16
mod_vvisit_counterWczoraj94
mod_vvisit_counterTydzień110
mod_vvisit_counterMiesiąc1187
mod_vvisit_counterWszystkie35498

Adres

Restauracja "Gościniec Krajeński"
ul. Domańskiego 8c
77-430 Krajenka


tel. (67) 263-88-00
tel.kom. 606-968-325

kontakt@gosciniec-krajenski.pl